top of page

'Fridays at Four' with Florent Meier

man calling in shorts.jpg

WEET U AL HOE U HET NIEUWE WERKEN
GAAT VORMGEVEN?

Of neemt u voor uw organisatie het risico op dalende betrokkenheid en motivatie, met uitval en ongewenst verloop tot gevolg?

Terwijl de oplossing simpel is: geef vorm aan hybride werken door een proces van co-creatie te starten. Betrek medewerkers en management in een dialoog-gestuurd project waarin voor iedereen passende oplossingen worden gecreëerd.

 

Neem vandaag nog contact op

HEEFT U AL
EEN PLAN?

Een nieuwe manier van werken en communiceren komt eraan. Na een periode van lockdowns en thuiswerken snakt iedereen weer naar sociale connectie en interactie. Tegelijkertijd is fulltime naar kantoor geen optie. We laten oude managementstijlen achter ons en krijgen een mix van geconcentreerd werk op afstand en creativiteit en verbondenheid op kantoor. Hoe dat eruit ziet, is voor elke organisatie anders en hangt af van werkzaamheden, klantprocessen en van functies en persoonlijke voorkeuren en omstandigheden. En het is allesomvattend: het gaat over vertrouwen en cultuur maar ook over kantoorinrichting en gebruik van technologie. Nogal wat om te moeten kiezen en te weten wat past. Daarom is een proces waarin medewerkers meepraten in het ontwerp en inrichting van het hybride werken het meest effectief. Daarmee ontstaat draagvlak en worden de juiste keuzes gemaakt.

"IS DAT NIET TIJDROVEND EN KOSTBAAR?"

Nee. Met de juiste begeleiding en de inzet van innovatieve tooling, kan een dergelijk proces juist veel tijd opleveren. Door direct in te spelen op voorkeuren en in te spelen op oplossingen die werken, maakt u de juiste keuzes welke snel worden geïmplementeerd. De investering in het proces betaalt zich terug in behoud van productiviteit en het voorkomen van verloop en uitval. Risico's die met een steeds langer durende pandemie en een aantrekkende arbeidsmarkt zwaarder gaan wegen.

NOG GEEN PLAN?

Geen probleem. Neem contact op om een afspraak te maken. Samen bepalen we een passende aanpak en hoe we uw organisatie kunnen voorbereiden op het hybride werken.

bottom of page