Gratis aanbod.

Online dialoog – CircleLytics

Met het vaccin in zicht gaan we toch nog een strenge lockdown in tijdens de feestdagen. Iedereen had dat graag anders gezien. Het nieuwe jaar kan en zal alleen maar beter worden en wat is er mooier dan het ook direct positief te starten?

Mede namens CircleLytics mag ik je – als mijn relatie – een gratis dialoog aanbieden. Deze bestaat uit de volgende vraag "Wat wens jij onze organisatie het meest in het nieuwe jaar 2021 en waarom?" en wordt in 2 rondes uitgevoerd. Na beantwoording van bovenstaande vraag krijgen in de 2e ronde jouw collega’s/medewerkers/klanten/relaties de antwoorden van anderen te zien en kunnen ze hierop reageren. Daarmee ontstaat een interactie tussen grote groepen mensen. Wat er gebeurt is dat deelnemers hun initiële mening bijstellen of nuanceren. En zo ontstaat een collectieve mening. Dat is dus iets anders dan de statistische uitkomsten van een vragenlijst!

De uitkomst zal misschien, gegeven de huidige situatie, niet volledig verrassend zijn (feesten met elkaar? gezellig koffie drinken?, persoonlijk contact?), het proces kan des te meer inspireren. Wat gunt men elkaar het meeste, en wat spreekt hiervan het meeste aan? De - positief geformuleerde -  suggesties en ideeën worden onderling gedeeld en gewaardeerd en geven daarmee een mooie impuls aan het nieuwe jaar.

Gratis aanbod

Je mag in de maand januari een gratis dialoog houden onder je medewerkers of andere groep. Dit mag met zo veel mogelijk deelnemers maar een online dialoog gaat ook heel goed met groepen tussen 15 en 50 personen. Je eigen team bijvoorbeeld!
Naast een waardevolle interactie tussen medewerkers of relaties ontvang je ook de uitkomsten als beknopt overzicht*.

Geïnteresseerd? Neem zo snel mogelijk (planning op basis van volgorde) contact op via fm@florentmeier.com of via 06 2191 4811

*Voor een rapportage brengen wij kosten in rekening, in overleg (vooraf) en afhankelijk van detaillering en interpretatie.

Het wordt alleen maar beter. Start 2021 met een positieve, online dialoog!

GET IN TOUCH
Mail: info@florentmeier.com

The Hague, The Netherlands

or fill in our contact form

  • visit the company page